29 juni Modderdag

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Landelijk

Tijdens ModderDag op 29 juni staat het vrij spelen met de elementen water en zand centraal. Kinderen krijgen de ruimte om modder te maken, ontdekken en beleven. Honderdduizenden kinderen in binnen- en buitenland zijn tegelijkertijd actief bezig met natuur. En daarbij mag je vies worden!

Hoe werkt ModderDag?

ModderDag organiseer je zelf. Als school, gastouder, kinderdagverblijf, BSO, bezoekerscentrum: iedereen die het spelen van kinderen in de natuur belangrijk vindt kan zich aansluiten bij ModderDag en zelf iets organiseren. 

Aanmelden is belangrijk om landelijk de impact van deze dag te kunnen laten zien. Bovendien ontvang je na aanmelding de link naar de vernieuwde ModderDag materialen, zoals posters, het felbegeerde ModderDag Diploma, handige checklists en de leukste ModderActiviteiten voor kinderen van 0-12 jaar!

Voor meer informatie en aanmeldingen, klik hier